Καλάθι Aπλύτων Tortilla με καπάκι και χερούλια Blue (43/33x65) Soulworks 0510046

Κατασκευαστής: Soulworks Κωδ.: ows.0510046
Καλάθι Aπλύτων Tortilla με καπάκι και χερούλια Blue (43/33x65) από πλεγμένο seagrass σε φυσικό χρώμα και ακρυλικό νήμα σε λευκό και μπλε. Συσκευασία 1 δέμα ανα τεμάχιο.

Χαρακτηριστικά & λεπτομέρειες HTML5 Icon

132,00 €

Παράδοση σε 4-6 μέρες   Παράδοση σε 4-6 μέρες

Περιγραφή Προϊόντος

Καλάθι Aπλύτων Tortilla με καπάκι και χερούλια Blue (43/33x65) από πλεγμένο seagrass σε φυσικό χρώμα και ακρυλικό νήμα σε λευκό και μπλε. Συσκευασία 1 δέμα ανα τεμάχιο. Από την εταιρεία Soulworks.

  • Ποιότητα: 100% Θαλασσινό Φύκι
  • Τεμάχια: 1 Καλάθι Απλύτων 43/33x65

Επιπλέον Στοιχεία

Χρώμα Μπεζ
Κατασκευαστής Soulworks
Τύπος Τσάντα Απλύτων
Ποιότητα 100% Θαλασσινό Φύκι
Σχέδιο Boho

Μεταφορικά & Επιστροφές

To Aithrio.com φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας με Κούριερ, χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα €49.

Για παραγγελίες κάτω των 49€ η χρέωση θα είναι 3€.
Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 2€ επιπλέον.

Η αντικαταβολή είναι δωρεάν για Λευκά Είδη & Είδη Διακόσμησης άνω των 49€

*Παραγγελίες Μεγάλου Όγκου

Παραγγελίες μεγάλου όγκου όπως χαλιά μεγάλων διαστάσεων, έπιπλα ή επαγγελματικού εξοπλισμού αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία και η παράδοση γίνεται στο πεζοδρόμιο εφόσον η τοποθεσία είναι εντός πόλεως, σε διαφορετική περίπτωση η παραλαβή μπορεί να γίνει από την μεταφορική εταιρεία. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύουν οι χρόνοι παράδοσης και ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή. 

Χρόνοι παράδοσης: Μπορείτε να δείτε τον ενδεικτικό χρόνο παράδοσης για κάθε προϊόν κάνοντας mouse over στο θαυμαστικό δίπλα από την διαθεσιμότητα. Τα προϊόντα της παραγγελίας θα αποσταλούν όλα μαζί όταν τα συλλέξουμε.

Προϊόντα σε αναμονή : Αν κάποιο προϊόν από την παραγγελία σας αναμένεται από τον κατασκευαστή θα σας καλέσουμε για την καλύτερη δυνατή λύση.

Πολιτική Επιστροφών: Μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα εφόσον βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και πληρούν τους όρους επιστροφής εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοση για πλήρη επιστροφή του κόστους των προιόντων, ή αλλαγή. Συμμετοχή εξόδων επιστροφήςγια τον πελάτη 5€