Πως να διαλέξω κάλυμμα? 

Βήμα 1 από 2

Αρχικά, γνωρίζοντας τα μέτρα του επίπλου σας μπορείτε να περιηγηθείτε στα σχέδια που σας αρέσουν και να βρείτε αυτό που θα εφαρμόσει τέλεια στα έπιπλα σας.
Όλα τα καλύμματα γράφουν τις διαστάσεις τους στη σελίδα προϊόντος, κάνοντας κλικ στο "Εφαρμογή  - Διαστάσεις" πάνω στην εικόνα.

Επίσης μπορείτε να δείτε την τιμή του εκάστοτε προϊόντος και τις παραλλαγές του.

 π.χ 

Εκεί θα βρείτε τις διαστάσεις για το συγκεκριμένο κάλυμμα που βλέπετε, οδηγίες για το πως να μετρήσετε αλλά και ένα ενδεικτικό βίντεο εφαρμογής.
Με κριτήριο την εφαρμογή, την επένδυση αλλά και την ανθεκτικότητα που θέλετε θα μπορέσετε να επιλέξετε το κατάλληλο.  

Τα καλύμματα bielastic έχουν διπλή ελαστικότητα και εφαρμόζουν καλύτερα στα έπιπλα ενώ τα πιο οικονομικά σας δίνουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του καναπέ σας με ένα ελαστικό κάλυμμα που θα καλύψει πλήρως τον καναπέ σας, εξασφαλίζοντας 100% προστασία κατά των λεκέδων κρατώντας το στυλ και την άνεση του. Διαλέξτε ανάμεσα σε Ελαστικά (τα οποία τεντώνουν οριζόντια) ή bielastic (διπλής ελαστικότητας - τα οποία τεντώνουν οριζόντια και κάθετα με διαφορετικό τρόπο εφαρμογής)  για μεγαλύτερη σταθερότητα.
Δείτε πως τοποθετούνται τα ελαστικά καλύμματα
Δείτε πως τοποθετούνται τα καλύμματα Bielastic – Διπλής Ελαστικότητας

Βήμα 2 από 2

Προχωρήστε στο επόμενο βήμα και Δείτε πώς να μετρήσετε τον καναπέ σας εδώ

Μπορείτε να μας στείλετε τα μέτρα του επίπλου σας μαζί με μία φωτογραφία ώστε να σας βοηθήσουμε και να προτείνουμε το καλύτερο για εσάς με τις παρακάτω επιλογές.
Στειλτε μας με email
Στείλτε μας στο Facebook Messenger

ή Επιστρέψτε στη σελίδα με τα προιόντα

Παρακαλώ περιμένετε...

Συνέχεια Αγορών
Δείτε το Καλάθι
Συνέχεια Αγορών
Δείτε το Καλάθι